Ci pana…jaka krasa toto je jest?…je to take jednoduche , a pritom lakocinka, ktora sa tu je kazdodene na kazdom rohu masti uz asi 2200 rokov od nepameti,od stvrtka do piatka kazdy den,… a aj tak sa toho este neprejedli…namoj veru ani ja!!! potrebujeme nato len kukuricknu muku, teplu vodu a sol…z muky a vody sa vo velkom lavori vymiesi cesto , take vlacne asi ako rozmiesena plastelina….da sa to trosku odstat aby si svaly odychli…po chvili sa ide nato…robia sa gulky ktore sa rozplaskaju na placku do ktorej sa vlozi plnka…
Placka s plnkou sa zase uzavrie do gulky, ktora sa nasledne zase rozpuci na plnenu placku…trosku ruky pomacame v oleji aby placka sa nam smykla na pekac sama…heh……
pecie sa na plochom grille, cize u nas asi na platnicke by sa dalo…alebo pockajte na nas ked sa vratime tak Vam napecieme az sa budete oblizovat ako my….
Plnky>
Con Frigoles – take my nemame, ale je to cervena fazula rozdrtena na kaky….
Frigoles con Queso – fazulova plnka zmiesana so syrom……
Con Pescado – rybacia plnka…tu nechavam na kazdeho nech si vytvori vlastnu …
Con Chicharon – plnka vytvorena zo skvariek, paradajky, cesnaku, chili a cibuli …
Con Pollo – plnka je z kuracich prrrrrs natrhanych na rezanky, zmiesane so zeleninou…
Con Camarones – plnka z Creviet, paradajky, cesnak a nie petrzlen ale toto druhe co tak fajne vonia…a neni to zeler
Je sa to so spinavymi rukami z ulice, aby to dostalo taku pravu Salvadorsku prichut…podava sa s kyslim kapustovo mrkvovym salatom, takou omackou paradajkovo sojovou (poliat na kapustu) a chilli omackou …kto chce….ja furt…!!!…liga ..Me gusta muchiiisiiiiimo…thanks God for this food
mnam mnam mnam…….do nekonecna…
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!