AmerikaJužná AmerikaRecipes

Sao Paulo – food

Druhe Brazilske jedlo ktore sme koshtli je Fezuada. Bolo to jedlo chudobnych ludi, lebo sa robilo zo zvyskov, ale neskor nejako aj pancatam zachutilo a zacatli to mastit. Zaklad je fazula ktora je je tu v BRA oblubena. (fialova stredna..) Takze pred spanim umyt zuby, namocit fazulu a spat. Fezuada je husta masa fazuli a mesa. Su tam 3 druhy …1, Udene rebra, alebo vsetko co je udene (pre bedac)…pre pancata by som rozporcioval udene koleno. 2, su obrezky mesa,ale riadne klacky, sa stym neparali nakrajat to. (bolo tam aj mastne aj maso, cize vsetko)…3, klobasky ( mnam mnam)…cize zmes masa a klobas, uz so zjedenymi koncami, nakrajane na kolecka su varene do mekka. Su ochutene cesnakom a podla chuti solou a chilly :). Do makkej zmesi sa prida fazula a voda, tak aby samotna zmes uz bola ako tak husta…ale nie az tak…chapes!? Zmes sa prevari aby vsetko preniklo Matrix-Krizom Krazom a zahusti sa zapraskou s muky. Cele mi to chutilo ako fajna fazula s udenym, aj s masom aj s klobaskou…mnaaaam si to len predstav …Jedlo sa to s ryzou a so zelenym salatom..(som sa pytal ci su to riasy…vraj nie, takze nieco ine…)…ryzi sme velmi  neublizili:))))

Next article Sao Paulo - buddies
Previous article Florianopolis & Santa Catarina

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *