Lucas’ Mom improvised snack
Escondidinho – Hidden meat
Mnaaam …sme si dali az 3 misky…na prvy pohlad to vyzera ako viazanie, ale po zaboreni varechou, okamzite slina opusta gamby. Escondidinho znamena skryte maso. Pisem asi ako ja by som to robil v EU podmienkach. Si myslim ze je to uplne jednoduche. Neviem ake meso pouzili, ale bolo fajne zuvacie, takze pocitam ze z byka, co mi nemame. Tak ako masaci bacground by som pripravil z Karvchachiny. Nevidel som tam cibulku, ale ta nic nepokazi. Takze by som opiekol cibulku nakrajanu na padrt, aby zmyzla po dovareni masa. Meso sa nakraja na male kosticky po dovareni asi 1,3×1,7cm. a dusia sa do makka. Ale nie az tak ako na gulash…tak aby bolo fajne zuvacie, …asi ako Vercine rizoto:)))Ako korenie by som dal v prvej variante Dabelsku zmes, ktora si myslim ze je presne ta zmes chutistavana nato jedlo. Inac to nebolo pikantne, takze kto nema rad hot, tak nech si tam da co chce, alebo nech si to nevari…oooooooor, ako druhu variantu by som navaril tak ze by som to okorenil zmesou papriky, popru, chilly(zase:)))) a cesnaku….cize asi ako paprikash…..Taaaaak..tato zmes je to skryte mase, cize sa dava na spodok misky. Ako kryt sa pouziva biela vecicka co ani neviem ako sa vola, a ani a ani sa neda u nas zohnat. Ale chuti ako zemiak. Takze zo zemiakov sa urobi pire a zmiesa sa zo syrom. Ja mam rad syr takze by som tam nadzabal dost vela. Asi tak pol na pol. Syr asi by som dal mozarelu a este aj tehlu (bielu). Tuto zmes treba premiesat a osolit podla chuti a naliat na vrch masa. Pomer masa a krytu je asi 41/58 zvysok je fat a straty.To sa da zapiect do ruly :))), asi na 30min by som typol, aby syr a pirebramby sa fajne rozohriali (nie zapiekli!!!) a vytvorili hustu masu ako lava. Pozri obrazok ake je to vlacne a ako to tecie, po zaboreni varechy…ako slina…mnaaam..fajnota
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!